Over mij

Mijn naam is Ellen en ik woon in Hilversum Zuid. Van oorsprong ben ik Amsterdamse maar woon ruim 25 jaar in het Gooi. Ik ben opgegroeid met  katten en kleine huisdieren en ik heb de jaren veel met ze meegemaakt en geniet enorm van hun gezelschap!

Nadat onze twee oudere katten op 18 en 19 jarige leeftijd zijn overleden zijn, hebben wij nu gezelschap van twee heerlijke boefjes, broer en zus, die ook te zien zijn op de welkomstpagina.

Felix en Pip zijn echte doerakken en enorme tuintijgers, super speels en erg lief.

Verder hebben we jaren cavia’s gehad en vroeger ook Ratjes

In het dagelijks leven ben ik samen met mijn collega verantwoordelijk voor de ICT van een middelbare school voor Havo en VWO in het Gooi. Naast dit werk met mijn hoofd heb ik nog wat tijd en vooral zin in werk met mijn hartje-rubber-ca-8mm-dik-x-15cm . Ik ben dol op katten en vind het een leuke aanvulling om op deze wijze met verschillende poezenbeesten en hun baasjes in aanraking te komen.

Daarnaast hoor je elk jaar toch weer op het nieuws dat dieren in de vakantie achter gelaten, of afgestaan worden. Dit gaat me echt aan het hart en ik hoop met mijn dienst een bijdrage te leveren zodat mensen een andere keuze kunnen maken en met een gerust hard op vakantie kunnen of een weekendje weg.

590c7327-bbc6-4dd9-bc64-8219067d7ce5