PrrrRecensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd op onze website
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.213.60.33 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Bedankt dat je een reactie wilde schrijven voor Wiepastopdepoes!
23 berichten.
Charlotte uit Hilversum schreef op 15 februari 2024 om 17:03
Met een gerust hart hebben we onze katten bij Ellen achtergelaten tijdens onze vakantie. We kregen regelmatigupdates en kwamen thuis bij blije katten. Absoluut een aanrader!
Astrid uit Hilversum schreef op 23 augustus 2023 om 09:53
Via va hoorde we van Ellen, ze heeft heel goed op onze poezen gepast en de konijntjes mochten ook. Ze geeft vertrouwen dat het goed komt, heerlijk om dan op vakantie te gaan.
Marianne uit Hilversum schreef op 14 april 2023 om 19:06
Wat fijn dat Ellen last minute voor Zappa kon zorgen. Zappa is redelijk schuw, maar Ellen liet haar alle tijd en hield mij ook op de hoogte, dus zowel ik als Zappa zijn blij met Ellen!
Marleen Hendrikx uit Hilversum schreef op 19 augustus 2022 om 14:16
Ellen heeft nu al diverse malen op poes Mickey gepast. Gaat prima, elke dag een update met foto, is leuk om te krijgen. Heeft snel door welke aandacht poes prettig vindt. Zeer toegewijde katten oppas!
Katja van Mil uit Hilversum schreef op 18 augustus 2022 om 22:49
Afgelopen zomer heeft Ellen tijdens onze vakantie op onze poezen gepast. Met een heel goed gevoel konden wij van onze vakantie genieten. Dagelijks werden we op de hoogte gehouden hoe het thuis ging met leuke foto’s en filmpjes via Whatsapp. Wij denken dat onze poezen genoten hebben van de goede zorgen en het spelen met de hengel. Heel fijn! Dus wij kunnen Ellen van harte aanbevelen!
Linda uit Loosdrecht schreef op 21 september 2020 om 22:39
We zijn net verhuisd en kwamen gelukkig in onze zoektocht naar een oppas Ellen tegen. Het was heel fijn dat ze vrijwel iedere dag updates stuurde hoe het ging en soms ook met foto's, konden wij met een gerust hart van onze vakantie genieten. De katten vonden en vinden de veer heel leuk om mee te spelen, heel lief dat ze het speeltje had achtergelaten!
Julie uit Heemstede schreef op 21 september 2020 om 18:26
Ellen is een aantal keer ingesprongen bij acute noodsituaties rondom de zorg voor poes Sem bij een familielid van mij in Hilversum. Ik ben erg blij met haar; ze is deskundig, zeer toegewijd en flexibel!!
Lizette uit Hilversum schreef op 6 maart 2020 om 12:20
We zijn net naar Hilversum verhuisd en zijn via via bij Ellen terecht gekomen. Heel fijn dat ze op korte termijn nog op onze kat kon passen! We zijn met gerust hart op vakantie geweest, elke dag een update en de kat was heel tevreden toen we terug kwamen. Ze heeft veel kennis en heeft onze kat uitstekend verzorgd!
Lisa uit Hilversum schreef op 27 augustus 2019 om 17:18
We hebben twee katten en voor het eerst kennis gemaakt met Ellen in verband met een zomervakantie. Ellen is een toegewijde oppas, met veel kennis van kattengedrag. Ze hield ons op de hoogte via foto's en filmpjes, wat we erg fijn vonden en een vertrouwd gevoel gaf. Zeer hartelijk was de lieve ontvangst bij thuiskomst en het speeltje voor onze ene enthousiaste poes. Haar viel zelfs een klitje bij 1 (langharige) kat op !!
Sanne Hokke uit Hilversum schreef op 9 april 2019 om 19:43
Ellen heeft 4 weken op mijn 2 lieve monsters gepast. Loekie en Shiva zijn heerlijk verwend door Ellen! Vrijwel elke dag ontving ik foto’s en een verslag vd dag. Hierdoor wist ik dat ze zich vermaakten en alles goed ging en kon ik voor 200% van mijn reis genieten! Loek/Shiva hebben verschillende speeltjes uitgeprobeerd en nu (3 maanden na thuiskomst) is de verenhengel nog steeds favoriet! Zoek je een oppas voor jouw katten, kun je ze gerust aan Ellen toevertrouwen!
Pieter uit Hilversum schreef op 4 oktober 2018 om 08:45
Beetje laat drong tot ons door dat we geen oppas hadden voor onze poes Spocky. Gelukkig kon Ellen ondanks de drukte haar er nog bij hebben. Leuke foto’s tijdens de vakantie gekregen met een zeer tevreden uitziende poes. Wij natuurlijk ook blij!!!! Top!
Chiquita uit Hilversum schreef op 3 oktober 2018 om 13:19
In augustus zijn wij 2 weken op vakantie geweest en Ellen kwam elke dag naar ons huis om Bennie en Bonnie eten te geven. Vrijwel dagelijks kregen we een app met foto's. En de twee zagen er op de foto's heerlijk relaxed uit. Ook toen we thuis kwamen waren Bennie en Bonnie ontspannen en zijn dus reuze goed verzorgd door Ellen. Je kan rustig op vakantie en de zorg van je poezen over laten aan Ellen!
Miranda uit Hilversum schreef op 2 oktober 2018 om 19:21
Onze heren Lucky en Buddy bleven lekker thuis tijdens ons midweekje vakantie. Ze zijn goed heel verzorgd door Ellen en wij hebben ons geen zorgen hoeven maken of het goed ging. Ellen stuurde regelmatig een update. Dank voor je verzorging!
Robert uit Hilversum schreef op 19 maart 2018 om 22:47
Lekker een weekje naar Tenerife maar niet met Puk. Gelukkig hadden we Ellen die op onze Puk wilde passen. Met een gerust hart, zonder zorgen op vakantie. En volgens mij heeft Puk er ook enorm van genoten gezien de leuke berichtjes, foto's en filmpjes die we van Ellen kregen.
Wilna uit Kortenhoef schreef op 13 maart 2018 om 22:55
We zijn heel blij dat we Ellen gevraagd hebben op onze twee oudere poezendames te passen. Ze vragen wat extra aandacht, worden wat eenkennig. Maar het is heel goed gegaan. Elke dag een berichtje over het reilen en zeilen, ook leuk en geruststellend. Ellen is betrouwbaar, netjes en heel goed voor de dieren. Echt een aanrader als je rustig op vakantie wilt!
Annemarie uit Hilversum schreef op 6 maart 2018 om 14:41
Ellen heeft top voor mijn katten gezorgd, elke dag bericht en ook nog een app toen mijn balkondeur was opengewaaid...hulde!
Roos uit Hilversum schreef op 21 februari 2018 om 15:01
Ellen heeft op Lexie & Lola gepast. Aan de foto's te zien die Ellen ons stuurde zijn ze allebei nu al gek op haar. Volgende vakantie gaan we Ellen zeker weer vragen!
Mariëlle uit Hilversum schreef op 17 februari 2018 om 20:10
Beste Ellen, Je bent geweldig voor onze vier Noren. En ze mogen jou erg graag! Je hebt ons erg uit de brand geholpen toen ik ziek werd tijdens de vakantie en jij veel langer onze katten moest verzorgen. Maar je deed het en daar zijn wij je eeuwig dankbaar voor. Je bent lief voor ze en ze zien er zeer verzorgd uit als we terugkomen. Wij hebben onze vaste oppas gevonden en willen geen ander meer!
D. Scheffel uit Nederhorst den Berg schreef op 6 december 2017 om 15:52
Afgelopen zomer heeft Ellen mij ontzettend uit de brand geholpen om tijdens onze zomervakantie op onze 2 schavuiten Ivar en Elmo te passen. Ze heeft de katten goed verzorgd en geknuffeld en wat ik vooral ook erg kon waarderen is dat ze ons af en toe een foto en update stuurde. Ellen is een geweldige betrouwbare oppas en beveel ik een ieder aan! Dankjewel Ellen!
Stephanie uit Hilversum schreef op 27 oktober 2017 om 20:16
Afgelopen vakantie heeft Ellen op onze kat Simba gepast. Tijdens de eerste ontmoeting reageerde Simba gelijk al heel goed op Ellen wat bijzonder was voor onze afstandelijke kat. Ook tijdens onze vakantie ging het prima met Simba en kregen we leuke berichten en foto s van Simba wat heel gerustellend was. Volgend jaar dus weer. 🙂